Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Nem vettem, egyik ismerősömtől kértem kölcsön.Már egyszer régen is elkértem tőle, akkor se tudtam, rendesen használni,de most azt hittem, hogy a sima nv 3d visionnal együtt fog működni, de nem.
Anikor telepítem, van egy tesztkép, az szépen látszik szemüveg nélkül, hogy két kép elcsúsztatva. Szemüveggel meg 3d. MIndent felrakok ami van hozzá, de az nv menüben kéne lenni egy sornak, ahol van egy 3d stereo fül, na nekem ez nincs. próbáltam régi driverrel amit irtak hozzá fórumon, de azzal se. És a mostani gépemen kívül próbáltam a régi 7600 gs-es gépemmel. Ugyanaz. Működni tuti működik, mert a tesztkép oké, de játékok amiket hozzá adtak azok nem. Átböngészem linket amit adtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- Sapphire RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24G - Garancia: 2026.03.16 ALZA
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest