Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
(Gondolom nem a technológiára gondoltál, de azt is leírom szívesen, bár szerintem előttem már sokan megtették.)
Bevallom már nem most próbáltam a szines szemüveget, de ahogy emlékszem nagyon enyhe néha csak sejthető 3D-s hatása volt. Nem is beszélve arról, hogy a színek ugye óhatatlanul is torzulnak, ráadásul a két szemedben különböző módon. Akkor nem is foglalkoztam vele mert nagyon nem tetszett.(Lehet hogy veszek párszáz forintért a héten egy ilyen szines micsodát és mégegyszer kipróbálom, hátha azóta finomítottak rajta, bár nem hiszem mert inkább a technológiával van probléma.) Ez viszont (az aktív szemüveges módszer)
teljesen korrekt. Ha valami "kilóg a képernyőből", akkor ha közelítesz hozzá a kezeddel tényleg lehet érezni a mélységet és olyan mintha meg tudnád érinteni, sőt ha tovább mozgatod a kezed olyan mintha a kilógó tárgy mögé kerülne a kezed viszont mégis előtte látszik ugye, tök paradox az egész.
Egy dolog van még, amit mindenképp ki akarok próbálni és az az IMEX 3D az Avatarral. Az lesz az igazi teszt, mert eddig mindenki azt mondta, hogy brutálisan jó, és ha olyan mint a 3D Vision akkor tényleg megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest