- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
(Gondolom nem a technológiára gondoltál, de azt is leírom szívesen, bár szerintem előttem már sokan megtették.)
Bevallom már nem most próbáltam a szines szemüveget, de ahogy emlékszem nagyon enyhe néha csak sejthető 3D-s hatása volt. Nem is beszélve arról, hogy a színek ugye óhatatlanul is torzulnak, ráadásul a két szemedben különböző módon. Akkor nem is foglalkoztam vele mert nagyon nem tetszett.(Lehet hogy veszek párszáz forintért a héten egy ilyen szines micsodát és mégegyszer kipróbálom, hátha azóta finomítottak rajta, bár nem hiszem mert inkább a technológiával van probléma.) Ez viszont (az aktív szemüveges módszer)
teljesen korrekt. Ha valami "kilóg a képernyőből", akkor ha közelítesz hozzá a kezeddel tényleg lehet érezni a mélységet és olyan mintha meg tudnád érinteni, sőt ha tovább mozgatod a kezed olyan mintha a kilógó tárgy mögé kerülne a kezed viszont mégis előtte látszik ugye, tök paradox az egész.
Egy dolog van még, amit mindenképp ki akarok próbálni és az az IMEX 3D az Avatarral. Az lesz az igazi teszt, mert eddig mindenki azt mondta, hogy brutálisan jó, és ha olyan mint a 3D Vision akkor tényleg megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest