Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
(Gondolom nem a technológiára gondoltál, de azt is leírom szívesen, bár szerintem előttem már sokan megtették.)
Bevallom már nem most próbáltam a szines szemüveget, de ahogy emlékszem nagyon enyhe néha csak sejthető 3D-s hatása volt. Nem is beszélve arról, hogy a színek ugye óhatatlanul is torzulnak, ráadásul a két szemedben különböző módon. Akkor nem is foglalkoztam vele mert nagyon nem tetszett.(Lehet hogy veszek párszáz forintért a héten egy ilyen szines micsodát és mégegyszer kipróbálom, hátha azóta finomítottak rajta, bár nem hiszem mert inkább a technológiával van probléma.) Ez viszont (az aktív szemüveges módszer)
teljesen korrekt. Ha valami "kilóg a képernyőből", akkor ha közelítesz hozzá a kezeddel tényleg lehet érezni a mélységet és olyan mintha meg tudnád érinteni, sőt ha tovább mozgatod a kezed olyan mintha a kilógó tárgy mögé kerülne a kezed viszont mégis előtte látszik ugye, tök paradox az egész.
Egy dolog van még, amit mindenképp ki akarok próbálni és az az IMEX 3D az Avatarral. Az lesz az igazi teszt, mert eddig mindenki azt mondta, hogy brutálisan jó, és ha olyan mint a 3D Vision akkor tényleg megérte az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (REV2.0)
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest