Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jó volt olvasni. Ha legközelebb összefutunk majd mesélhetnél még.
Az én sima 1.6 benzinszopó fóka kombimnak se ott lenne a helye, de istenbizony megkergetném. Hát még egy öt hengeres ST-t! Talán majd egyszer eljön az a nap is.
-
-
válasz
Kisgépkezelő #6 üzenetére
koszi, iden talan kijutunk megegyszer, akkor mindenkepp megnezzuk azt is
-
-
-
-
-
-
Érdekes cikk volt. Régeben én is gondolkoztam rajta, hogy el kéne zarándokolni a Nordschleife-ra, de aztán úgy döntöttem, hogy nem éri meg a dolog az erőfeszítést. Túl nagy távolság egy túl zsúfolt útvonalért. Mármint nekem. De megértem, ha másnak igen.
-
Fáraó
őstag
Ez jó cikk volt, átadta az élményt! Az embernek kedve lenne elindulni.
-
bambano
titán
Ez: [link] volt a csúcs Omegából. Nem sokat látni belőle, a kameraman lemaradt
Az a kipufogó szerintem ronda. Az is érdekes kicsit, hogy pályázni mész, de nem mered autópályán megzavarni... Sokkal olcsóbban kijössz, ha az autópályán rohad meg és kell vontatni, mintha a zöld pokolban.
-
hunym
csendes újonc
Mai napig a kedvenc pályám, és ez sosem fog változni. Belefogják a pályát, és környékét modellozni az új Assetto Corsa Franchiseba, na arra leszek igazán kiváncsi.
-
gabi81
tag
Élmény volt olvasni, tetszett az írás! Azért kemény volt egy Astrával nekivágni, már csak egy ilyen hosszú útnak is, nemhogy a pályanapnak
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ha adhatok egy tippet, mint környékbeli lakos...
Ha legközelebb egy kicsit délebbre Baden-Württembergen át mentek, úgy alig egy ötvenessel hosszabb az út annál mint a leggyorsabb amit a gmaps ajánl, de duplázhattok egy Hockenheimringgel. -
Dr. Mózes
aktív tag
Gratulálok az élményhez, és a haverokhoz, akik végig kísértek az úton, jó volt olvasni, hogy ennyire rajongsz az autóért.
Én személy szerint inkább a mérgezett egerekért vagyok oda, nem a nagy bálnákért, de a mélyről jövő ősmorajlás bennem is megcsiklandoz valamit
-
Gerasz
aktív tag
Tetszik a cikk, bátor dolog volt nekivágni. A pálya viszont [Nordslájfe] és nem [Nordselife].
-
Tehát ömlik az olaj a kocsiból, de azért belerakunk 2500+ km-t és felmegyünk egy baromi technikás és veszélyes pályára mert mi ezt így nagyon akarjuk.
Derekas.
-
Diabolis
aktív tag
Nézd meg a vezérműtengelyeket... Ha a 2.5 170 helyett 190 paci, akkor az nagytengelyes is lehet
B Vectra i500 néven keresgélj.
Én a múlt héten vettem egy 2.6 omegát, eddig 50km van benne, sokat nem tudok róla. De egy kurva nagy hajó az biztos. Ellenben egyáltalán nem annyira rugalmas mint a 2.5 motorral a B bectra. Érzésre a kombi is megeszi reggelire. De a sedanom biztos. -
ledgeri
nagyúr
Astrától Omegáig!
Igazából csak képátfutottam az egészet, de ültem annyi Opelben rokonok által, hogy kellett. Régi már kerek Corsa-tól voltam Astrában ( 2-3 féle) Omegában (3 féle), Vectrában (2 féle) Insigniában... Szerintem kiszurnám a belső kapcsolókat, ha egymás mellett van 4-5 márkáé!
Bár én hithű Minis vagyok ( bármilyen eleméről felismerem bármelyik generációt bármilyen körülmények közt, bár autóm még nem volt), Opelekben sokat ültem!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nordschleife, a kezdetek Az ősélményMint sokan mások, én is a PS2-re megjelent Gran Turismo 4-ben találkoztam először a...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest