- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jó volt olvasni. Ha legközelebb összefutunk majd mesélhetnél még.
Az én sima 1.6 benzinszopó fóka kombimnak se ott lenne a helye, de istenbizony megkergetném. Hát még egy öt hengeres ST-t! Talán majd egyszer eljön az a nap is.
-
bambano
titán
-
M0ng00se
őstag
-
M0ng00se
őstag
koszi, iden talan kijutunk megegyszer, akkor mindenkepp megnezzuk azt is
-
M0ng00se
őstag
-
M0ng00se
őstag
-
M0ng00se
őstag
-
M0ng00se
őstag
-
M0ng00se
őstag
-
HussarF
addikt
Érdekes cikk volt. Régeben én is gondolkoztam rajta, hogy el kéne zarándokolni a Nordschleife-ra, de aztán úgy döntöttem, hogy nem éri meg a dolog az erőfeszítést. Túl nagy távolság egy túl zsúfolt útvonalért. Mármint nekem. De megértem, ha másnak igen.
-
Fáraó
őstag
Ez jó cikk volt, átadta az élményt! Az embernek kedve lenne elindulni.

-
bambano
titán
-
hunym
tag
Mai napig a kedvenc pályám, és ez sosem fog változni. Belefogják a pályát, és környékét modellozni az új Assetto Corsa Franchiseba, na arra leszek igazán kiváncsi.
-
gabi81
tag
Élmény volt olvasni, tetszett az írás! Azért kemény volt egy Astrával nekivágni, már csak egy ilyen hosszú útnak is, nemhogy a pályanapnak
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ha adhatok egy tippet, mint környékbeli lakos...
Ha legközelebb egy kicsit délebbre Baden-Württembergen át mentek, úgy alig egy ötvenessel hosszabb az út annál mint a leggyorsabb amit a gmaps ajánl, de duplázhattok egy Hockenheimringgel.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Gratulálok az élményhez, és a haverokhoz, akik végig kísértek az úton, jó volt olvasni, hogy ennyire rajongsz az autóért.
Én személy szerint inkább a mérgezett egerekért vagyok oda, nem a nagy bálnákért, de a mélyről jövő ősmorajlás bennem is megcsiklandoz valamit -
Gerasz
aktív tag
Tetszik a cikk, bátor dolog volt nekivágni. A pálya viszont [Nordslájfe] és nem [Nordselife].
-
Aweriot
aktív tag
Tehát ömlik az olaj a kocsiból, de azért belerakunk 2500+ km-t és felmegyünk egy baromi technikás és veszélyes pályára mert mi ezt így nagyon akarjuk.
Derekas.
-
Diabolis
aktív tag
Nézd meg a vezérműtengelyeket... Ha a 2.5 170 helyett 190 paci, akkor az nagytengelyes is lehet

B Vectra i500 néven keresgélj.
Én a múlt héten vettem egy 2.6 omegát, eddig 50km van benne, sokat nem tudok róla. De egy kurva nagy hajó az biztos. Ellenben egyáltalán nem annyira rugalmas mint a 2.5 motorral a B bectra. Érzésre a kombi is megeszi reggelire. De a sedanom biztos. -
ledgeri
nagyúr
Astrától Omegáig!
Igazából csak képátfutottam az egészet, de ültem annyi Opelben rokonok által, hogy kellett. Régi már kerek Corsa-tól voltam Astrában ( 2-3 féle) Omegában (3 féle), Vectrában (2 féle) Insigniában... Szerintem kiszurnám a belső kapcsolókat, ha egymás mellett van 4-5 márkáé!
Bár én hithű Minis vagyok ( bármilyen eleméről felismerem bármelyik generációt bármilyen körülmények közt, bár autóm még nem volt), Opelekben sokat ültem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest