Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaddemon
csendes tag
Sziasztok,
átverés az egész, Nigériába semmit ne küldjetek. Én az Expresszen hirdettem fényképezőt, egy nap alatt meg is keresett egy "angol" nő, gyanakodtam is első perctől. Rögtön meg akarta venni a fényképezőt, elkérte az adataimat, utána mondta, hogy ő már átutalta a pénzt, de csak akkor kapom meg, ha elküldöm neki a shipmentről az igazolást. Még kamu levél is jön egy kamu banktól, miszerint az összeg ott van, és meg is kapom, amint az igazolást elküldtem a feladott fényképezőről. Én persze semmit nem küldtem,ajánlom, hogy ti se küldjetek semmit Nigériába, főleg akkor ne, ha "angol" ember kéri nigériai rokonának... Engem egy Mrs Joyce Walker keresett meg, láttam a neten, hogy ezen a néven már mást is megkeresett, és a levél, amit küldött, szó szerint megegyezik azzal, amit másoknak küld. Csak akkor küldjetek bármit bárkinek, ha már kezetekben a pénz.
Üdv,
Szandi
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest