- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
De Neked nyilván sokkal olcsóbb lesz, hiszen sikerült olcsón megszerezned a minipci kártyát, és, ha elviszed a notebook szervizbe, az antennakiépítést szerintem max. egy 10esért megcsinálják. Nálam is olcsóbb lett volna valamivel, ha a HP biosilag hajlandó lenne együttműködni bármilyen minipci kártyával. De nem. A nem hivatalosat letiltja (broadcom).
Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
luzsik
csendes tag
Nem tudom, hogy házilag megoldható e, nekem ugyanez volt a gondom technikai értelemben (pont ezért nem vettem meg a wlan kártyát előre), hogy nem volt meg a gépben az antenna kiépítés (azaz nem volt a kijelző kávájában végigvezetve a drót) és a HP supporton meg is mondták, hogy, ha beleteszek egy kártyát a minipci slotba, akkor, bár működni fog, csak néhány méterre lesz jó, az antenna hiánya miatt. Azt is hozzátették, hogy az én gépem esetében (nx9020) a dolog nem megoldható, használjak valami külső megoldást (PCMCIA, USB).
Nem adtam fel, addig nyomoztam, amíg kiderítettem, hogy a dolog igenis megoldható (www.notebook-szerviz.hu), úgy, hogy az antenná(ka)t a kijelző zsanérjaira, a műanyag zsanérburkolat alá teszik be. Ezek után, mielőtt a notebook szervizbe elvittem volna, még egyszer utóljára felhívtam a HP supportot, itt megadták a két HP hivatalos szerviz számát. Az első helyen megerősítették, hogy ezzel a zsanéros módszerrel elvileg működhet a dolog és, hogy több compaq modellben ez gyárilag is így van, ez egy tökéletesen hivatalos, létező megoldás, sok alapból wifi képes laptopban csinálják így és nem a kávában való körbevezetéssel. A másik helyen meg azt mondták, hogy erre létezik teljesen hivatalos HP megoldás, valami kit, amit meg lehet a HP-tól rendelni kártyástul, antennástul, hogy a zsanérba, vagy a kávába teszik e, azt nem említették. Mindenesetre végül ezen a helyen rendeltem meg, beszerelték, megy mint állat, de itt sem körbevezették a kijelzőben, hanem ugyanezzel a zsanérba szerelt megoldással csinálták.
Ha már betetted a kártyát, szerintem simán hívd fel a notebookszervizt és kérj bele ilyen zsanéros antennát. -
balco
aktív tag
Bővebben: link
Itt találsz minipci-os topicot!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged