- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Aktív témák
-
luzsik
csendes tag
De Neked nyilván sokkal olcsóbb lesz, hiszen sikerült olcsón megszerezned a minipci kártyát, és, ha elviszed a notebook szervizbe, az antennakiépítést szerintem max. egy 10esért megcsinálják. Nálam is olcsóbb lett volna valamivel, ha a HP biosilag hajlandó lenne együttműködni bármilyen minipci kártyával. De nem. A nem hivatalosat letiltja (broadcom).
Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
luzsik
csendes tag
Nem tudom, hogy házilag megoldható e, nekem ugyanez volt a gondom technikai értelemben (pont ezért nem vettem meg a wlan kártyát előre), hogy nem volt meg a gépben az antenna kiépítés (azaz nem volt a kijelző kávájában végigvezetve a drót) és a HP supporton meg is mondták, hogy, ha beleteszek egy kártyát a minipci slotba, akkor, bár működni fog, csak néhány méterre lesz jó, az antenna hiánya miatt. Azt is hozzátették, hogy az én gépem esetében (nx9020) a dolog nem megoldható, használjak valami külső megoldást (PCMCIA, USB).
Nem adtam fel, addig nyomoztam, amíg kiderítettem, hogy a dolog igenis megoldható (www.notebook-szerviz.hu), úgy, hogy az antenná(ka)t a kijelző zsanérjaira, a műanyag zsanérburkolat alá teszik be. Ezek után, mielőtt a notebook szervizbe elvittem volna, még egyszer utóljára felhívtam a HP supportot, itt megadták a két HP hivatalos szerviz számát. Az első helyen megerősítették, hogy ezzel a zsanéros módszerrel elvileg működhet a dolog és, hogy több compaq modellben ez gyárilag is így van, ez egy tökéletesen hivatalos, létező megoldás, sok alapból wifi képes laptopban csinálják így és nem a kávában való körbevezetéssel. A másik helyen meg azt mondták, hogy erre létezik teljesen hivatalos HP megoldás, valami kit, amit meg lehet a HP-tól rendelni kártyástul, antennástul, hogy a zsanérba, vagy a kávába teszik e, azt nem említették. Mindenesetre végül ezen a helyen rendeltem meg, beszerelték, megy mint állat, de itt sem körbevezették a kijelzőben, hanem ugyanezzel a zsanérba szerelt megoldással csinálták.
Ha már betetted a kártyát, szerintem simán hívd fel a notebookszervizt és kérj bele ilyen zsanéros antennát. -
balco
aktív tag
Bővebben: link
Itt találsz minipci-os topicot! -
Twinsen2
tag
[Szerkesztve] -
Twinsen2
tag
Sziasztok !
vettem a notebookomba egy mini-PCI -os wlan karit.
A gond csak az, hogy mindossze par meterig hajlando mukodni. Szoval gondolom kene valami antenna bele
hogyan lehetne hazilag barkacsolni bele ilyet ?
mindjart rakok be kepet a csatlakozorol.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 17"
- Dell 3590 Vostro, Intel I5/512GB magyar bill
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest