Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deuscreator

csendes tag

válasz BeZol #6020 üzenetére

Hahó,

Köszi a tippeket. Az eGPU még lehet, hogy téma lesz, de az az igazság, hogy nálam kicsit összetettebb, hogy miért választok általában prémium(abb) gamer laptopokat:

- kell a játékra, de nem fáj, ha nincs minden kimaxolva
    - kell, mint zenekari digitális mixer vezérlő interfész, atomstabil rendszer, ami nem hagy cserben - ehhez mindenképp laptop kell
    - kell, mint prémium minőségű használtai tárgy, mert sokat használom, sokmindenre és nem akarok sok komprumisszumot kötni (billentyűzet, képernyő minősége, portok, etc.)
    - kell, hogy laptop legyen, mert sokat utazom, illetve sokszor csak nyaralás, más távollét alatt van időm játszani, zenét szerkeszteni, etc. - kell / jól jön a teljesítmény a zeneszerkesztéshez is

Ezek alapján nekem az, hogy 2-3 évente költök 100-150.000, esetleg 200.000 forintot a frissítésre, kalkulált veszteség és tudatosan készülök is rá (félreteszek, amerikai utazással kötöm össze, etc.), így mindig van egy közel csúcs gépem, amit folyamatosan jó használni. Ez még mindig jobban megéri nekem, mint kihajtani az életciklus végéig, a vége felé már húzni a számat a teljesítmény miatt, eladni nagyon kevésért és venni egy újat megint 400+ ért. Emiatt eddig az én igényeimnek mindig megfelelt az adott VGA teljesítménye és tisztában vagyok azzal, hogy ez egy ilyen sport, azaz kifizetek egy rahedli pénzt a kevesebb teljesítményért. De az, hogy ezt a teljesítményt berakom a táskámba, mindig, minden szituban ugyanazt az általam/én igényimnek megfelelően összerakott szoftveres környezetet tudom használni, az nekem simán megér ennyit.

Köszi a tippet a hőfokokkal kapcsolatban is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés