Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
(Darkwood) #3926 üzenetére
Is, csak már a tököm kivan, hogy a lúzerek egy P1 de jó esetben P2-es géppel akarnak használni egy 20/10mbites internetet, halvány lila fingjuk sincs az egészhez, de a számok nyelvén értenek, és megértik, hogy a tragacs pékettő monitorán 1/1 mbit sávszélesség szerepel, mert az őskori lelet ami a lakásukban találhatócsak annyit bír el, és a tököm kivan hogy ezért a hülyeségért kell kimennem helyszínre és a visító ostbaságukat hallgatni az embereknek...
A másik eset amikor már komolyabb PC-ről beszélhetünk (P3, P4) de az agyon van b*szva mindenféle programmal, a vinyó swappel mint az állat, és ezért nem megy a netsebesség...
Harmadszor meg a kiábrándulás. Ott állok a PC előtt, a képembe vigyorog a rengeteg vírus meg trójai róla, a túloldalon a webkamerán keresztül lehet hogy egy hacker bámulja a képemet a PC előtt, a PC is inkább egy zombira hasonlít, és álljak ott neki magyarázkodni a PC-hez s*gghülye ügyfélnek, hogy "a hiba az ön készülékében van", és álljak neki ott megmagyarázni, hogy mi az a vírus és hogy miért nem megy a roncs gépén normálisan az internet...Húú ezt a karácsonyt szerintem mindennél sokkal jobban fogom várni (eddig az összesre x@rtam rá
), hogy a sipákoló ostobákhoz végre beállítok egy "menő és elegáns" laptoppal, rákötöm a netet, lefuttatom a sebességtesztet, átadni nekik 5 percre, hogy maguk is láthassák, hogy megy a net, és a képükbe kötni hogy wazze láthatod itt minden rendben van, és már húzni is el...
Ja és a kérdésedre válaszolva egy szerelő&karbantartó technikus vagyok egy telekommunikációs cégnél
de mivel én vagyok az egyetlen "hardcore" informatikus a bandában, ezért ált. engem küldenek ki az ilyen "hibákhoz". Persze ott van még a helyi rendszergazdánk is, de ő már gyökeret eresztett
u.i.: csak ezt a szöveget az ügyfeleink ne olvassák el
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Hyundai, Kia topik
- Disney+
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest