Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

válasz (Darkwood) #3926 üzenetére

Is, csak már a tököm kivan, hogy a lúzerek egy P1 de jó esetben P2-es géppel akarnak használni egy 20/10mbites internetet, halvány lila fingjuk sincs az egészhez, de a számok nyelvén értenek, és megértik, hogy a tragacs pékettő monitorán 1/1 mbit sávszélesség szerepel, mert az őskori lelet ami a lakásukban találhatócsak annyit bír el, és a tököm kivan hogy ezért a hülyeségért kell kimennem helyszínre és a visító ostbaságukat hallgatni az embereknek...
    A másik eset amikor már komolyabb PC-ről beszélhetünk (P3, P4) de az agyon van b*szva mindenféle programmal, a vinyó swappel mint az állat, és ezért nem megy a netsebesség...
    Harmadszor meg a kiábrándulás. Ott állok a PC előtt, a képembe vigyorog a rengeteg vírus meg trójai róla, a túloldalon a webkamerán keresztül lehet hogy egy hacker bámulja a képemet a PC előtt, a PC is inkább egy zombira hasonlít, és álljak ott neki magyarázkodni a PC-hez s*gghülye ügyfélnek, hogy "a hiba az ön készülékében van", és álljak neki ott megmagyarázni, hogy mi az a vírus és hogy miért nem megy a roncs gépén normálisan az internet...

Húú ezt a karácsonyt szerintem mindennél sokkal jobban fogom várni (eddig az összesre x@rtam rá :D ), hogy a sipákoló ostobákhoz végre beállítok egy "menő és elegáns" laptoppal, rákötöm a netet, lefuttatom a sebességtesztet, átadni nekik 5 percre, hogy maguk is láthassák, hogy megy a net, és a képükbe kötni hogy wazze láthatod itt minden rendben van, és már húzni is el... :)) :)) :))

Ja és a kérdésedre válaszolva egy szerelő&karbantartó technikus vagyok egy telekommunikációs cégnél :DDD de mivel én vagyok az egyetlen "hardcore" informatikus a bandában, ezért ált. engem küldenek ki az ilyen "hibákhoz". Persze ott van még a helyi rendszergazdánk is, de ő már gyökeret eresztett :C

u.i.: csak ezt a szöveget az ügyfeleink ne olvassák el :DD

Új hozzászólás Aktív témák