Hirdetés
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Abban jobb hogy mindenki arra esküszik amilye van holott lehet hogy még életükben nem láttak más márkát.
Egy barátomnak Amilo-ja van nekem meg az említett Acer . Együtt vettük majd pár hét múlva kölcsönadtuk egymásnak a madarakat 1hétre. Közös vélemény az Acer mellett döntött. -
kapcs-ford
őstag
Acer forma: csak annyit írt hogy nem tetszik neki (mondjuk a képen nekem se).
Nekem sokkal jobban tetszik mint a sablon szögletes forma. Kinek a pap, kinek a paplan..
Elonye akkor jelentkezik igazán amikor sokat gépelsz vagy játszol.
Amit még kifelejtettem: HALK , nem melegszik stb.. Egyébként itt a PH-n van egy jó kis teszt róla!!!
-
kapcs-ford
őstag
Spanyolban amikor gépnézegetésnél megkérdeztem az eladót hogy miért van az árlistában 18 Acer , 7 HP és 5 Toshiba akkor azt válaszolták hogy ha kell akkor rendelnek LG vagy stb.. is de nem szívesen teszik mert ott az Acer ami kielégít minden kategoriát, jó árban van és ritka a hibásodás.
-
kapcs-ford
őstag
Hol lehet infót találni arról hogy milyen hdd van a gépben? A géphez mellékelt könyvben bele van írva??
Melyik a gyorsabb? ATA/66/5400rpm vagy ATA100/4200rpm
A boltban ugye ki lehet próbálni az adott notit? és mondjuk le lehet-e rajta futtatni egy hdd-test progit?
Köszi!
Aktív témák
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest