Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Csak ahhoz szólok hozzá, amivel kapcsolatban van tapasztalatom:
Nemrég volt a kezemben egy ''hajlított billentyűs'' Acer, bár nem az a típus, amit te kinéztél. Szerintem is ronda. A minősége középszintűnek tűnt.
Amilokat is kénytelen voltam (rövid ideig) használni az utóbbi időben (nem azt a típust, amit kinéztél, olcsóbbakat), a minőségével egyiknek sem voltam igazán megelégedve: Nagy, nehéz, forró és hangos (a teljesítményükhez képest), és recsegős volt mind, de gond nem volt velük, bár talán csak azért nem, mert szinte vadi újak voltak. Szerintem alulról súrolják az éppen még elfogadható minőséget.
Azt, hogy a Toshiba már névnek számít, felejtsd el. Ugyanis Toshiba név alatt adnak el igen szar termékeket is. Az összes Satellite, ami megfordult a kezemben (főleg régebbiek), szerintem pont ebbe a kategóriába tartozott sajnos.
Nekem X31-em van, minőségileg nem egy kategória az előbbiekkel, gondolom, ez egyértelmű. USB-ről a BIOS szerint tud bootolni, de még nem próbáltam. Én egyszerűen hálózatról bootolva telepítettem rá Linuxot.
De igazából nincs szükség külső meghajtóra ahhoz, hogy vészhelyzetben újratelepítsd a Windowst, mert a merevlemez egy rejtett területén rajta van a telepítőkészlet (CD-ket nem is adnak hozzá), és onnan bármikor helyreállíthatod az oprendszert. (Ezt a lemezterületet hardveresen is lehet védeni, tehát ha a BIOS-ban beállítod, akkor tuti nem fogja felülírni valami elszabadult program.)
Nincs S-Video, nincs beépített optikai meghajtó, csak Banias a proci, ha ezekkel megelégszel, szerintem jó választás az X31. (Ráadásul alapból 3 év gari jár hozzá.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest