- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Mondom, rátettem videora akkor WinMe logon kép szépemn fekete fehére virított, aztán mire elért a password logonra, akkor már csak összevissza kerregett mintamikor nincsen jól behangolva az adó....
Sztem ha NTSC lenne akkor mást csinált volna, hja jól tudom az a sorszámban tér el, nem ? -
Papa-Georgo
senior tag
Nem jó a képe...lehet hogy hangolni kellene, a win Me logon szép fekete fehér utánna meg olyan minhta bekéne hangolni...
-
Papa-Georgo
senior tag
THX!
Akkor megvan mit kell szereznem, remélem nincs vészes ára, mondjuk max. 1rugó körül.. -
Papa-Georgo
senior tag
Nos, akkor nekem most egy S-Video - RCA vagy S-Video - Scart kábel kell, RCA az mehet videon keresztül is akár nem muszály TVn keresztül.
-
Papa-Georgo
senior tag
most akko ez a 4pólusú ps2 ajzat milyen csatlakozó???
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos, ehhez nem adtak, mert kitudja mikor hozta be a cég az országba, aztán meg behúztam, szal nem vannak ilyen tartozékok hozzá...
Az S-Video RCA, mert van egy S-Video bemenet a TV kártyámon, de az RCA ajzatú.
Olyan a csati ami a linken van akkor most ez az S-Video. Ezt kéne TVre rakni, de azon nincs RCA, legfeljebb videon keresztül vagy RCA => Scart átalakítóval....
Nah itt tartunk -
Papa-Georgo
senior tag
hát ez nem scart, azt azért megtudom különböztetni a ps2 től...
kifejezetten ps2 alakú, cak nem 6, hanem 4 pólusú, szal sztem az lesz jó amit salazol adottTHX
-
Papa-Georgo
senior tag
nupp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos,lenne egy kérdésem.
Van egy Gericom laptopom és kiszeretném rakni a képet TVre. Van vmi PS2 jellegű ajzat a hátán ami elvileg arar van, hogy kitegye az ember TVre, cask azt nem tudom milyen kábel kell hozzá?
Ebben kérném segítségeteket.
Ha tudtok akkor linket is ahol ezt betudom szerezni, remélem nem vmi eszeveszett drága cucc...
Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest