Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Titoo
tag
válasz
vadcitrom
üzenetére
Én metros nx6310-el szívtam SATA miatt, semmit sem adtak hozzá, az a durva hogy yegy papír sem volt benne hogy pontosan milyen konfigot is vettem. Szóval mindenkinek aki SATA-val szenvedne, nem kell semmilyen F6-tal szenvedni, mert nekem a driver után kért mégegy drivert, ami 17 mega volt, na azt kikslemezen érdekesen lehetne megoldani, szóval BIOS-ban ki kell kapcsolni a SATA-t, win simán felmegy, aztán driver fel, sata visszakapcs.
-
zolnagy
őstag
válasz
vadcitrom
üzenetére
Hello!
A SATA vinyónak asztali gépnél is kellett a driver a telepítés elején (F6), amit a gyártó elvileg floppyn mellékel, de ezen nincs ugye. Nem tudom, hogy pl. pendrive-on vagy cd-n felismeri-e a SATA drivert, de érdemes kipróbálni. (Nekem még ATA-s van)
Nos úgy látszik, hogy elviszik az asztali gépemet, így én is kihasználom ezt a sulinetet és veszek egy notit (asszonykámnak ez volt a kikötése, hja házas emberek...
)
Azt a HP-t néztem én is, amit Te vettél, úgyhogy kérdezek: mi is az az 1-2 dolog, amit a win nem ismert fel (én mondjuk linuxxal használnám, de asszony kedvéért XP-t is akarok feltenni).
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)