Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Imy

veterán

válasz tsong #610 üzenetére

Az ASUS-nak mi is a pontosabb tiposa? Mert ezenbelül van még néhány.
    Nekem aSUS-om van (A3L-5028) jonak találom, a 8 cellás aksival 3ora20perctöl 4 oráig(levett kijelzővilágitás melett) terjed az üzemideje. Én az ASUSt ajánlanám, nekem eddig nem volt vele gondom, csak Nekem is kevés a memoria (512mb) mivel azt használja a videokártya is, de a régi DDR-t drágán lehet megkapni, alegolcsobb noname is 13e Ft, a márkásak 16-18e Ft:(

• Niczo

senior tag

válasz tsong #610 üzenetére

Hali!

Én az 1.-es géppel rendelkezem, bár elég rövid ideje, ugyhogy még nincs vele olyan sok tapasztalatom. Ami van: halk, nem melegszik, nagyon szép a kijelző képe. Az akku üzemidejét még nem mértem pontosan, ahogy használtam kb 3 óra lehet (néhány nem gyári honlapon 4,5 órát is olvastam, de ez szerintem baromság, hacsak nem teljesen levett fényerő mellett passziánszoztak :D ) Ennyi idő alatt megbízhatóság passz, szerencsére szervizre se volt még szükség. De van toshibás topik is, olvass bele: [link]
    A memóriát könnyű bővíteni, egy csavart kell kicsavarni és egykis fedelet levenni és kész.
    Megnéztem az Asus notit is amit linkeltél, de a helyedbe Celeronos gépet nem vennék. Az X200 vga azért valamivel jobb a GMA 900-nál, de játszani egyikkel sem érdemes. Persze ehhez kapsz egeret meg táskát, de ne ez alapján dönts. A 2év gar viszont nem hátrány. Amúgy Asus notival aztán tényleg semmi tapasztalatom nincs (bár a Media Marktban láttam egyet -tipus passz- az elég jól összerakottnak tűnt)

Szerk: bocsi a 4,5 órát pont a gyári honlap írta, de szerintem akkoris hihetetlen

[Szerkesztve]

Aktív témák