Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
''Pocokegér meg szar szintén, eg ocsmány is. Én az ilyenekkl alpbol nem is foglalkozok... Ezért jó az usb egér.''
Szerintem ezt a stilust hanyagolni kellene.
Meg lehet vitatni, hogy mire jo az egyik es mire a masik (pl utazas kozben - vonaton v autoban - az eger szinte hasznalhatatlan, mig a pocokeger a hatarozottan egerkozpontu alkalmazasoknal marad alul (pl FPS-ek)), de ez a kategorikus leszarozas nem vezet sehova.
A szemelyeskedest meg szinten. Lehet, hogy szamodra meglepo, de szerintem az a termeszetes, hogy az ember azt a notebookot veszi meg, amit a legjobbnak itel.
''Mikor aztállítod, hogy az asztali Logitech 10ezres billát odaveri a thinkpad''
Nem tudom, hogy hogy jon ide a Logitech ara, de egyreszt a Thinkpadek billentyuzete valamivel dragabb masreszt meg tenyleg nagyon jo. A smiley-kbol rajzolt sormintanal azert nemileg meggyozobb lenne, ha el tudnad mondani, hogy mi nem tetszett rajta.
(Egyebkent meg nem a PC-s multad hosszat hoztam fel (azzal vetiteni eleg szanalmas dolog), hanem azt, hogy - a hsz-od hangneme alapjan - nem nagyon probalhattad azt, amit nagy hangon fikazol.)
A Vaio iranti rajongasod meg egy kicsit furcsa a honi szervizhatter ismereteben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi