- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
válasz
Thunderzolee #15102 üzenetére
Rendben. Köszönöm a segítséget
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e. Olyan problémám lenne, hogy bedöglött a hűtő ventilátor a laptopba és az volna a kérdésem, hogy honnan lenne érdemes beszerezni, mert egy itteni boltba kb 13-14e ft-ba kerülne. Belinkeltem a laptopot és a ventillátort képként.
A választ előre is köszönöm. -
cyber86
őstag
Sziasztok. Egy olyan problémába ütköztem, hogy vettem 2x2 gb ramot a gépbe amit lát biosba de win betöltés közbe lefagy a gép. A biosba van memtest és ha bent van mind a 2 memória akkor azt írja, hogy hibás de ha egyesével tesztelem őket akkor hibátlanok és mind a 2 modul hibátlan, mert bootol rendesen mind a 2-be a gép. [kép] [kép] A 2. képen van a gép adatai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest