Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi! Én sem nagyon értettem, de az eladó ezt irta...
-
marinea2
addikt
Sziasztok megint!

Asus X55A-ba Pentium 2020M Proci mellé. PC3L -es 8gb-os Ram mehet?
-
marinea2
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
Anno ezt a kerdest tettem fel :
"Sziasztok!
Olyan problemam lenne most hogy van egy Asus X55A laptopom. Gyarilag celeron 1000M van benne es a gyari oldalon is latom hogy csak celeron ill. pentium procival adtak ki. Viszont van egy i5 3230M-esem ami bele megy, de csak fel oraig mukodik utanna kikapcsol, i3-al ugyan ez. Nem melegszik tul meg semmi, kulfoldi oldalon olvastam hogy a BIOS direkt kivagja valami ellenorzes utan a gepet. intel FICT program segitsegevel viszont lehet piszkalni a biost allitolag, kiloni ezt a dolgot belole "Intel ® Anti-Theft BIOS Recovery Timer" (legalabbis kulfoldi oldalon ezt irjak amennyit ertek angolul) Teljesen veletlenul nincs valami infoja valakinek vagy valaki ert ehhez a reszehez?Kulhoni forum: [link]
"Azota sandy 960 as pentiummal mukodott mar tokeletesen, most jelenleg 2020M-el megy!
Az i3-at és az i5-it viszont 30 percenkent kikokodi.... pedig nagyon f@sza lenne
-
marinea2
addikt
válasz
Dell XPS
üzenetére
Igen tudom!
És az Asus X55A -ba? 30 percenként kikapcsol ha nem olyan proci van benne mint gyárilag kiadtak a gepet.. Valami bu*iság belevan irva a biosaba... Pedig mukodne vele tokeletesen.
Masik forumba azt irtak az IGP-t csereljem le HM70-rom HM76.... Na azt azert kihagynam...

Bios turos furos megoldást nem ismersz/ismertek?
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
HP 8460p.
Intel QM67 Express ChipsetEbbe belemenne egy i5 3210M ?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx