Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csikpaci
csendes tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Az a baj, hogy ennyire nem értek hozzá, egy OMV-t fel tudok telepíteni, egy Windowst, tudom kezelni a Plexet, nagyjából a NAS-t is, építettem már két PC-t, de ez csak nagyon alap tudás, amiket az évek alatt innen-onnan összeloptam. Ha pro lennék, nem vettem volna hiába 1Rx8-as Ramokat a 2Rx8 helyett. 😁
-
Csikpaci
csendes tag
Sziasztok,
Ugye jelenleg 1Rx8-as 4Gb-os Samsung RAM-jaim vannak, megpróbáltam úgy használni, hogy csak 1 slotba rakok Ramot, annyival tovább ment a folyamat, hogy a telepítő elindult, viszont a gép továbbra is lefagy. Elkezdi a telepítőt és terhelés alatt egyszerűen összeomlik, gondolom ez is a RAM inkompatibilitásra utal. Szerintetek a 2Rx8-as ramokkal 100%, hogy jó lesz? Akkor beszerzek egyet próbaképp...
-
Csikpaci
csendes tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Arra gondoltam, hogy kivenném a DVD írót és a SATA portot használnám erre a célra, van egy másik laptopom, amit szintén NAS-nak használok, az 2 éve megy, igaz ott sima laptop HDD-t használtam, mert nem kellett hatalmas kapacitás a szüleimnek. Arra jó, hogy amikor filmet akarnak nézni, akkor letöltöm nekik rá a filmet, amit nézni akarnak, ők meg csak Plexen megnyitják. Most sem akarok sokkal komolyabb konfigot, csak nagyobb tárhelyet.
Egyébként inkább 0/24-re tervezem, hogy a Seed-et biztosítsa a megadott helyre. 😁 -
Csikpaci
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi Siemens PG M3-hoz keresek RAM-ot.
Ez egy selejtezett laptop volt, így teljesen kibelezve jutottam hozzá. Milyen Ram lenne kompatibilis vele? Volt itthon 1600 Hz-es 4Gb-os ramom, 2-t raktam bele, fel is ismeri, hogy 8 Gb van benne, viszont semmilyen OP rendszert nem enged telepíteni. Amint rámegyek a telepítésre kifagy a kép, elsötétedik és újraindul. Ezért gyanakszom a Ram-ra, valószínűleg kisebb Hz-es kell bele. Van ötletetek?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx