- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Mennyit érhet egy i5-460M proci?
-
Hunter2
addikt
R61 palmrest tartó csavarokat keresek, tud valaki esetleg? 18mm hosszú és sehol nem tudom beszerezni.
-
Hunter2
addikt
a kijelző inverternek mennyi a kimenő feszültsége, normál 1 csöves CCFL esetében?
-
Hunter2
addikt
válasz
LaptopSystem #4785 üzenetére
a kettőnek kb. semmi köze egymáshoz. Csak véletlen hogy pontosan 1 pont a különbség.
-
Hunter2
addikt
válasz
scott_free #4783 üzenetére
a 965-ös chipsetnek támogatnia kell, az más kérdés hogy bios ügyileg támogatva van-e.
A lábkiosztásra is figyeljetek mert kétféle van socket M és socket P. Eszerint azonos a lábkiosztás, szerintem menni fog benne. -
Hunter2
addikt
A profikat kérdezném hogy az ASUS A8-as sorozatának fedlapjai csereszabatosak egymással?
Van egy törött fedlapos A8le és ahhoz kéne fedlap de csak a8m, a8j meg ilyesmiket találok.
Kompatibilisek ezek? -
Hunter2
addikt
van egy msi-1632-es notim és nem azt írja amit a billentyűzeten beütök. Bill csere után is ugyanez a helyzet. Valami ötlet?
-
Hunter2
addikt
4 csavart kell kiszedni hozzá és kitudod cserélni. A ramfedőt leszeded és alatt van még 2 csaval azokat is kiszeded. Utánna megfordítod és az F1-...-F12 között levő körmöket lenyomod a kijelző irányába, ezután már simán csak kiborítod a billentyűzetet és hozzáférsz a procihoz. Nekem ugyan nx6110 van de a tiéd ránézésre ugyanolyan.
-
Hunter2
addikt
lenovo 3000 N200-ba keresek magyar billentyűzetet.Ha tud valaki akkor dobjon rám egy PÜ-t.
-
Hunter2
addikt
Az IBM/Lenovo gépek is csak a brandelt wlan kártyákat fogadják?Vagy lehet bele rakni bármilyet?
-
Hunter2
addikt
ibm gépekbe lehet rakni bármilyen miniPCI WLAN kártyát?
-
Hunter2
addikt
A 400Mhz FSB-s Dothan magos Pentium M-ek mennek benne az biztos. 735-745-755 talán még az 533-as FSB-sek is mennének benne.
Nekem van 735-ös és 740-es ha esetleg kellene. reklám helye -
Hunter2
addikt
IBM T40-be a milyen procikat lehet rakni? Dothan mag 400-as FSB-vel? vagy az 533-as Dothan is belemegy?
Tudtok valami oldalt ahol CPU ID (Pl: SL6FA) alapján kiirja hogy milyen mag van benne? -
Hunter2
addikt
Nem tud valaki nekem HP NX6110-be WLAN kártyát? Van itthon 3db Intel Pro Wireless 2200BG meg egy CISCO Aeronet MPI350 de egyikkel se megy. A kártyáknak semmi baja csak a HP csak HP WLAN-t szeret.
Nem szeretne esetleg valaki HP wlan-t cserélni másikra? -
Hunter2
addikt
WLAN kártyánál melyik csatlakozóra melyik kábelt kell rárakni?
-
Hunter2
addikt
HP NX6110-be lehet 1024x768-nál nagyobb kijelzőt rakni?
-
Hunter2
addikt
Van 3 db FuSi laptopból származó Intel PRO wireless 2200BG WLAN kártyám és az lenne a kérdésem hogy ezek a kártyák milyen más lapotpokkal kompatibilisek?
Lehet valahogy szerkeszteni a WLAN kártya Vendor ID-jét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- SkyShowtime
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged