- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ery
tag
hy!
Laptop vásárlása előtt állok és érdeklödni szeretnék hogy szerintetek hogy érné meg jobban ha vennék egy HP Pavilion dv5-1160eh laptopot (9600GT, T3400, 2gb ram...)
vagy hasonlo árkategóriájú laptopot nagyobb procival és ennek kárára gyengébb videókártyával. Core duo T3400 procit kitudnám-e cserélni esetleg core2duo-ra vagy valakinek infok rola h pontosan mikre tudok cserélni h a hőfok és hasonlok miatt működöképes és jobb lehessen. Esetleg vélemények a proci teljesítményéről notebookchecken néztem listát de 1 helyezésböl igazábol sokat nemtudtam leszűrni.
Gondolkoztam azon is h erősebb procival veszek notit de akkor viszont videokari csere lenne indokolt.
Akinek van valamilyen hozzászolása előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest