Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
2x512 helyett akarok 2x1024-et,szóval ilyen gond nm lesz.De most felhívtam a notebook.hu-t és ők is azt modták,h vehetek bele nyugodtan 667-t mert a proci fsb-je is 667,és ők is raknak ilyet a Fuji notikba (annak ellenére,h a FS honlapján az összes gépbe csak 533-at ajánlanak).Szóval el van döntve!
Kösz a segitséget!
-
Antibazsi
aktív tag
Geil RAM is kérdéses élettartam garival! Bár ez a legdrágább!
-
Antibazsi
aktív tag
Segíccsetek!

FS xi1546 notiba akarok ram cserét.A-Data élettartam garival vagy Corsair egy év garival?
Jelenleg 533-as van benne, van értelme a 667-nek?Renendelem,nem tudom kipróbálni,és azt sem tudom, hogy egyáltalán ki tudja-e használni a magasabb órajelet.De tegyük fel,h nem! Attól még nem baj ha 667-et rakok bele? Max kisebb orajelen műkszik? Vagy lehet nem is fog működni, és inkább 533-at rendeljek?
Előre is kösz mindenkinek!

[Szerkesztve] -
Antibazsi
aktív tag
Szerintem Pentium M is belemegy.De lehet hogy én tévedek.Amúgy a core duo proci nem olyan nagy durranás.Most egy T2300e-s notim van előtte egy pentium m735.ös volt és nem érzek nagy különbséget.Sőt a játékok lassabban futnak,konvertálni nem konvertál gyorsabban.Csak akkor jobb ha 2 dolgot futtatsz egyszerre.Mellesleg a pentium m procik már elég elfogadható áron kaphatók,mig core duo-t nem lehet magában venni.De javitsatok ki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Eredeti játékok OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx