Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sari
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Megnéztem a hdd pontos típusát: Tishiba hdd2h03b 160gb mk1652gsx. Az oké, hogy menni fog a gépben a sata3-as ssd csak egyáltalán érdemes-e megvenni? Gyorsabb lesz-e a laptop tőle? Bocsi, ha értelmetlen a kérdés, de nem nagyon értek hozzá.
Köszi!
-
Sari
tag
válasz
tserrof77
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Elnézést, elírtam a típus utolsó karakterét, szóval a pontos típus Toshiba Satellite l300 1c8. Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit. Próbáltam rákeresni én is a chipsetre, de nem találtam érdemi infót. Szóval akkor ha találok Sata2-est akkor jó. Úgy tudtam, hogy lefelé a sata is kompatibilis? -
Sari
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e egy Toshiba Satellite l300 1cb típusú laptopba lecserélni a hdd-t ssd-re? A HDD típusa: Toshiba HDD2H03B 160GB. Úgy néztem, hogy ez sata3 csatolófelülettel rendelkezik. Kérlek erősítsetek meg a csatolófelületről. Milyen ssd-t ajánlanátok bele, ha egyáltalán bele lehet tenni valamit?
Köszönöm előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx