- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sari
tag
válasz
Thunderzolee #13096 üzenetére
Szia!
Megnéztem a hdd pontos típusát: Tishiba hdd2h03b 160gb mk1652gsx. Az oké, hogy menni fog a gépben a sata3-as ssd csak egyáltalán érdemes-e megvenni? Gyorsabb lesz-e a laptop tőle? Bocsi, ha értelmetlen a kérdés, de nem nagyon értek hozzá.
Köszi!
-
Sari
tag
válasz
tserrof77 #13091 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Elnézést, elírtam a típus utolsó karakterét, szóval a pontos típus Toshiba Satellite l300 1c8. Nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit. Próbáltam rákeresni én is a chipsetre, de nem találtam érdemi infót. Szóval akkor ha találok Sata2-est akkor jó. Úgy tudtam, hogy lefelé a sata is kompatibilis? -
Sari
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e egy Toshiba Satellite l300 1cb típusú laptopba lecserélni a hdd-t ssd-re? A HDD típusa: Toshiba HDD2H03B 160GB. Úgy néztem, hogy ez sata3 csatolófelülettel rendelkezik. Kérlek erősítsetek meg a csatolófelületről. Milyen ssd-t ajánlanátok bele, ha egyáltalán bele lehet tenni valamit?
Köszönöm előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest