- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
Hát ára olyan 30-35ezer forint ha jól tudom, a kockázatosságról semmit se tudok :S. Épp ma szedtem szét hogy "portalanítsam", és ja, pont ahogy az "E" képen van a videókártya! Szerintem én is ki tudnám azt cserélni,nem? Vagy bonyolult?
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Valaki tudna nekem ötletet adni/segíteni hogy Acer Aspire 5920G-832G(4G)32MN laptopba lehetséges-e(és milyenre) a grafikus kártyát kicserélni? Mert most egy NVidia 8600M GS 256Mb-os van benne, de le szeretném cserélni egy 8600M GT 512Mb-osra/ATI Mobility Radeon 3650 512Mb-osra (nemtudom melyik jobb?! TI melyiket ajánljátok?)! Erre a 2re utánanéztem lehet cserélni! Link Vagy akár jobbra is ha lehetséges?! Üdv: Péter
-
vrsptr
aktív tag
Hello! Valaki tudna nekem ötletet adni/segíteni hogy Acer Aspire 5920G-832G(4G)32MN laptopba lehetséges-e(és milyenre) a grafikus kártyát kicserélni? Mert most egy NVidia 8600M GS 256Mb-os van benne, de le szeretném cserélni egy 8600M GT 512Mb-osra/ATI Mobility Radeon 3650 512Mb-osra (nemtudom melyik jobb?! TI melyiket ajánljátok?)! Erre a 2re utánanéztem lehet cserélni! Link Vagy akár jobbra is ha lehetséges! Üdv: Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged