Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segitséget, majd nézegetem hátha lesznek eladok ilyen procik, meg persze ram. A Dell gépem sajnod meghalt egyik naprol a másikra azt nagyon szerettem, más kategoria volt, de arra mire én használom igazábol ez az Acer is megteszi, ssdt már tettem bele...
-
szonti
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget! Igy már tudom mit kell keresnem, kicsit akartam felturbozni a laptopot, nem nagy dolgokra használom böngészés videozás, a több memoria azért jo volt a Dellben is.
Ricsi99: lehet benne processzort cserélni? Azt honnan tudhatom h milyenre lehet cserélni? Gondolkoztam h szétszedem ujrapasztázom mert eléggé melegszik, nem melegedne jobban egy gyorsabb procival?
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a Dell Latitude e5450 laptopom és volt itthon elfekvöben egy Acer travelmate 8572, amit egy ideig használnék helyette, ezért szerettem volna átrakni memoriát a Dellböl az Acerbe 8 Gbot, de kék halállal leállt a gép. Én ugy néztem mind a 2 gépbe ddr3 memoria kell, mi nem jo akkor?
SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED
Ezt irja ki és h ujrainditja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx