- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
gybazsi
senior tag
válasz
eketomy #5526 üzenetére
Köszi a választ!
Én is gondoltam h szét kéne szedni előtte, csak próbáltam elkerülni, mert elég körülményes, és nem igazán akartam többször is végigjátszani. De akkor muszáj lesz. A forrasztást meg azért remélhetőleg meg tudom oldani, elvégre idén végzek elektronikai technikusként. -
gybazsi
senior tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Acer Aspire 5536G Notebookom, aminek a 3,5mm-es hangkimenete egybe van építve egy S/PDIF kimenettel. Namost ez a jack csatlakozó csak akkor érintkezik rendesen, ha a bemenő kábelt megfeszítem a gép eleje felé. Ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy hol lehet ilyen csatlakozót beszerezni (feltéve hogy nem 80 millió különböző kialakítású létezik belőle). A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged