- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #15641 üzenetére
Kozben megoldodott, mar en is epp az irst letoltesnel tartottam, mikor rogton elotte egy ilyen megoldotta "Válassza ki a [VMD vezérlő engedélyezése]④ elemet majd válassza ki a [Letiltva]⑤ lehetőséget.". Szuper, sose hallottam rola, es igy erkezik defaultbol...nem ertem egy mezei user hogy fog erre wint feltenni. Koszi a segitseget.
-
Üdv, egy új Asus Vivobook x515ea -t vettem ismerősnek, windows 11-et kellene telepiteni rá (10 is jó;ha ez nem megy rá valamiért). A biosban a storage resznel látja az ssd-t (nvme ssd, intel), de a boot prioritynel már nem szerepel, nem értem miért. Szenvedtem mar bő fél órát, de windows telepítésnél nem lát meghajtót. Addig jutottam, hogy a bios security fül secure bootnál bekpacsoltam a "Secure boot control"-t, de közvetlenül fölötte nem változtatható módon ott van, hogy "Secure Boot Not Active". Egyelőre más gyanúsítottam nincs, és ezzel se tudok mit kezdeni. Ötlet valakinek? Köszi.
-
Üdv! Ismerosom "rámhagyott" 4 ilyen-olyan bajos regi laptopot, abból az egyiknek hiányzik az adaptere. Egy másik hasonlót mennyire veszélyes belenyomni, ha az A-donoradapter ugyanugy 19V de 3.5 helyett 4.5 amper, a B-donoradapter 18.5V es 3.5 amper. Az adapterek csatlakozoja, mivel lyukas kör alaku az egesz, belemegy a helyere, de erezhetoen lazabban, mint kellene. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- HP ELITE THUNDERBOLT 3 USB-c DOKKOLÓ KÁBELLEL 7.990Ft
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest