- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lion81
tag
Hali!
Nekem egy MSI MegaBook L735X 083HU típusú lapitopim van.
Szeretnék belerakni egy AMD Turion64 X2 TL-60 (2x2.0Ghz/2x512 L2)-as mobilprocit.
Namármost a gyártó oldalán találtam leírást hogy az L735 megeszi a TL-60-ast.
Még annak is utánanéztem hogy G1 -es revíziójú proci kellene aminek DC a végződése,mert a mostani TK-53-asom is ilyen.A hőleadása is passzol mert mind a kettő 31 watt hőt termel a feszültség értékek is megeggyeznek.
Igazábol az lenne a kérdésem hogy a hűtési rendszer ez esetben megfelelő lehet-e a TL-60 asom számára vagy gondoskodjak plussz hűtésről?
Továbbbá mennyire lehet az ilyen írásoknak hinni,mert nemegyszer találkoztam olyan problémával hogy a valóságban mégis eltért,mégis több hőt termelt,vagy nagyobb feszültséget vett fel egy alkatrész mint amit a gyártó vagy más oldalak megemlítettek.
Bármilyen infót nagyon szívesen veszek amellyel segíteni tudod,hogy vegyek vagy ne vegyek ilyen procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest