- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
litter
tag
még annyit esetleg csak hogy tudjam, hogy akkor a c2d-közül az megy bele aminek amllett hogy persze megegyzeik a folgalat, az fsb-je is 667-es?
Vagy mi a ráhúzható szabály a dologra?
Olvasgattam most kicsit, sima cd és c2d közt azonos órajelen nem olyan egetverő a különbség, arról nem is beszélve hogy a c2d többet eszik. hmm?gyors update: éppen t7600 tesztet olvasva azt írják hogy 7%al kevesebbet eszik mint a sima cd párja, a t2600...
Amit eddig láttam, ott viszont a cd 31W-ot, a c2d 35W-ot zabál...most akkor hogy is van ez? -
litter
tag
hi all!
Adott egy core duo t2500-as proc. 667-es fsb-n, alátolva egy Intel 945 PM chipset.
Azt tudom hogy a gépet amiben benne van, árulják c2d-val is.
Viszont amit nem tudok, hogy megy e még bele ebbe a foglalatba magasabb órajelű c2d.
t2500= 2ghz
Egyáltalán mennyivel erősebb mondjuk egy azonos órajelű c2d? Érdemes cserélni?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest