Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
litter
tag
még annyit esetleg csak hogy tudjam, hogy akkor a c2d-közül az megy bele aminek amllett hogy persze megegyzeik a folgalat, az fsb-je is 667-es?
Vagy mi a ráhúzható szabály a dologra?
Olvasgattam most kicsit, sima cd és c2d közt azonos órajelen nem olyan egetverő a különbség, arról nem is beszélve hogy a c2d többet eszik. hmm?gyors update: éppen t7600 tesztet olvasva azt írják hogy 7%al kevesebbet eszik mint a sima cd párja, a t2600...
Amit eddig láttam, ott viszont a cd 31W-ot, a c2d 35W-ot zabál...most akkor hogy is van ez? -
litter
tag
hi all!
Adott egy core duo t2500-as proc. 667-es fsb-n, alátolva egy Intel 945 PM chipset.
Azt tudom hogy a gépet amiben benne van, árulják c2d-val is.
Viszont amit nem tudok, hogy megy e még bele ebbe a foglalatba magasabb órajelű c2d.
t2500= 2ghz
Egyáltalán mennyivel erősebb mondjuk egy azonos órajelű c2d? Érdemes cserélni?köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Bundle topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest