- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Lazlov* #13979 üzenetére
Sajnos ez nem cserélhető processzor, BGA tokozasú, az AMD Brazos platformjának egyik késői példánya.
Rá van forrasztva az alaplapra.Inkább netbookokhoz való, ezert ilyen gyenge. Bár emlékeim szerint azért jól használható. E-350/E-450 processzorokkal szerelt netbookokat használtam én is, azok kábé ugyanezen a szinten vannak, olyan Pentium 4 kaliberű, bár egy PDF megnyitásával felül az ember a szopórollerre.
A hozzá társított GPU pedig megbirkózik HD tartalmakkal is, ramod is van 8giga, úgyhogy ha nálad már a weboldalak betöltése is gond, akkor ott inkább szoftveres gondra tippelek.
Sosem volt még újratelepítve?Esetleg nem ártana, meg mondjuk én az automatikusan elinduló appokat is kigyomlálnám (CCleaner), illetve Win7 nem kompatibilis vele? A frissítéseket telepítsd fel, majd tiltsd le, h az se fusson a háttérben, ne egye a gépet feleslegesen erőforrásokat zabálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest