Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
adrian4444
üzenetére
Sziasztok. Novemberben vásárolt Dell Latitude E5440 notebookomba tervezek a közeljövőben (max jövő héten) SSD-t rakni, ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kiveszem a vinyót (a dvd-íróra szükségem van, úgyhogy odd nem játszik), és a helyére rakok ssd-t. Közben elgondolkodtam a minimálisra csökkenő tárolóhelyen, és lehet hogy mégis megtartanám a HDD-t is, így a lehetőségeim száma egy variációra szűkült
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy [ilyen] berakható lenne? Erre kb 3x5 centit ír az adatlap. Előre is köszi a helpet. -
sulaco79
tag
válasz
adrian4444
üzenetére
ment a privi!
-
sulaco79
tag
válasz
adrian4444
üzenetére
milyen oprendszered van btw? Ha XP, akkor a Msconfig....Rendszerindítás....Speciális beállításoknál a pipáld ki a Detect HAL-t és reboot.
Ha az előzőek (EasyBCD) sem vezetnek sikerre, akkor rakd újra rendszert...szerintem
-
sulaco79
tag
válasz
adrian4444
üzenetére
Itt egy hasznos link: [link]
-
sulaco79
tag
válasz
adrian4444
üzenetére

Azt is írják, hogy:
"Sometimes the hal driver for windows doesn't update if the system was upgraded from a single core to a dual or quad and often requires a os reinstall." Újra installálni a Windows-t.
de lehet, hogy
"The other possibility is a defective cpu or board and it does happen." Rossz a proci vagy az alaplap.
vagy
"Check your bios settings as one of the cores could be disabled in the bios" Letiltani a BIOS-ban az egymagos üzemmódot, ha van ilyen neked.
-
sulaco79
tag
válasz
adrian4444
üzenetére
Hahó!
Az Msconfigban nézd meg, hogy limitálva van-e a magok száma:
Msconfig...Rendszerindítás...Speciális beállítások...Processzorok száma mellől vedd ki a pipát (ha van) + reboot.
Remélem működni fog!

-
MurdR
veterán
válasz
adrian4444
üzenetére
Sőt még a 7600nak is.
-
MurdR
veterán
válasz
adrian4444
üzenetére
Leszögezem, nem a tapasztalat beszél belőlem, fórumból lestem.
-
MurdR
veterán
válasz
adrian4444
üzenetére
Pedig elvileg a chipseted enged még nagyobbat is. Bár én fórumon 7200at láttam, hogy az a max ami stabil is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy

Pyttawrx