- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #9708 üzenetére
Szegényt gyötörtem rendesen.
Volt, hogy félnapokat (vagy akár többet is
) ment egyfolytában ftp vagy torrent letöltés miatt. Mondjuk nem tudta felülmúlni a hajdani Fujitsu Siemens Amilo M1437G-met, ami üzemelt egyfolytában egy hetet is (ilyen többször is volt).
Az egyik tipikus jelensége az volt, amikor akkumulátorról üzemelt és bekapcsolás után néhány percig a processzor 100%-on ment. Így hirtelenjében nem emlékszem, hogy néztem-e a lemez kihasználtságot. A memória használat némileg volt csak magasabb az átlagosnál.
Egy újabb macerás dolog a Wi-Fi. Kissé nehézkesnek találtam a csatlakozását akár akkumulátorról, akár hálózatról üzemelt. Ez leginkább az egyetemen jött elő. Otthoni Wi-Fi routernél ezt nem nagyon tapasztaltam ki, ott azonnal csatlakozott. Amúgy ott minden gépem, még a laptopok is Ethernettel kapcsolódnak (jobban szeretem és megbízhatóbb is).
Ami még nagyon meg tudta fektetni, az a Firefox. Ha meg Flash is volt az oldal(ak)on, akkor aztán megint maximumon ment a processzor. Ilyen oldal például az Időkép. Néhány weblap megnyitása után már többszáz MB-ot evett a böngésző. Ilyenkor be kellett zárnom a Firefox-ot és újraindítanom.
Már máskor is gondolkodtam a bővítésén. Egyszer kicsit utánajártam, hogy Bluetooth-t lehetne-e beletenni, mivel a LED megvan neki. Végül találtam is egy oldalt, ahol bemutatták, hogy némi házi barkácsolással megoldható. Ezen felbuzdulva én is szétszedtem a gépet és még a Bluetooth bekötő kábelét is megtaláltam, de végül nem lett semmi a Bluetooth-ból, viszont kicsit kitakarítottam és ha jól emlékszem újra is pasztáztam. Bár akkor még csak valami névtelen hővezető pasztám rendelkeztem. Azóta beszereztem MX-2-t. Lehet újra szétszedem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest