- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #9703 üzenetére
Átlagos feladatokra használom. Amíg nem volt táblagép-telefon hibridem, addig ezt cipeltem éveken át napi szinten az egyetemre, buszon ezen írtam a beadandókat (
), illetve az egyetemen gyorsan meg tudtam nézni az ETR-t, ma meg már a Neptunt. Amióta phabletem van már ritkábban viszem magammal, főleg ha gépelni kell valamit. A billentyűzetét kimondottan szeretem. A gép méretéhez képest hatalmasak a billentyűk, számomra kényelmes volt rajta gépelni.
Manapság szoktam azt érezni rajta, hogy több megnyitott weblap esetén kissé lassú. Amúgy jól kiszolgált eddig. A megvétele után telepített Windows 7 három évig ment rajta minden gond nélkül és abban a három évben különösen sokat használtam, mert a HD Sentinel 400 nap feletti összes üzemidőt jelzett a merevlemezre mikor SSD-re cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jövedelem
- eBay
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest