- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM mobil one 945
Az RM egy angol cég, akik RM néven hoznak forgalomba diákok számára termékeket. Az Asus EEE PC-it pl. RM néven kapták meg a diákok.
Ez amúgy ilyen ütésálló laptop, elég egyedinem tudom ez is az Asustól származik-e, ennyire nem ismerem a céget.
Én is furcsállom a Pata merevlemezt, de az tény, h ilyen kis méretű merevlemezek még többnyire IDE felületűek voltak, amikor a Sata elterjedt, akkor már többnyire azért nagyobb kapacitásúakkal szerelték a laptopokat.
Az is tény, h a 945-ös chipkészlet már bőven a Sata éra alatt jelent meg. (Nekem pl. a Centrinos Pentium M-hez a 915-ös chipsethez is Sata volt.)
Google többnyire IDE-t ír, de találtam SATA feliratot is.. :/ (gondolom téves)
Biztos jó okuk volt rá, h Pata merevlemezt tegyenek bele - talán valahol megmaradt pártízezer kis kapacitású Pata HDD, és ide jó áron el tudták passzolni. A 945-ös chipset mellett ICH7-es déli híd van, az még tartalmaz ATA csatolót is a Sata mellett, a 8-astól vették ki az ATA támogatást teljesen (965-ös chipsetektől felfelé).Pl. ha Orbánék azt a 4milliárdot odaadnák az Asusnak, h tervezzenek mondjuk narancssárga notikat (golflabdamintával, h hasonlítson a narancsra) egyedi felszereltséggel, és aztán FN megnevezéssel (FN, mint FideszNoti) idehaza ezt osztogatnák az arra rá(nem)szorulóknak, akkor az ugyan ilyen termék lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged