- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM mobil one 945
Az RM egy angol cég, akik RM néven hoznak forgalomba diákok számára termékeket. Az Asus EEE PC-it pl. RM néven kapták meg a diákok.
Ez amúgy ilyen ütésálló laptop, elég egyedinem tudom ez is az Asustól származik-e, ennyire nem ismerem a céget.
Én is furcsállom a Pata merevlemezt, de az tény, h ilyen kis méretű merevlemezek még többnyire IDE felületűek voltak, amikor a Sata elterjedt, akkor már többnyire azért nagyobb kapacitásúakkal szerelték a laptopokat.
Az is tény, h a 945-ös chipkészlet már bőven a Sata éra alatt jelent meg. (Nekem pl. a Centrinos Pentium M-hez a 915-ös chipsethez is Sata volt.)
Google többnyire IDE-t ír, de találtam SATA feliratot is.. :/ (gondolom téves)
Biztos jó okuk volt rá, h Pata merevlemezt tegyenek bele - talán valahol megmaradt pártízezer kis kapacitású Pata HDD, és ide jó áron el tudták passzolni. A 945-ös chipset mellett ICH7-es déli híd van, az még tartalmaz ATA csatolót is a Sata mellett, a 8-astól vették ki az ATA támogatást teljesen (965-ös chipsetektől felfelé).Pl. ha Orbánék azt a 4milliárdot odaadnák az Asusnak, h tervezzenek mondjuk narancssárga notikat (golflabdamintával, h hasonlítson a narancsra) egyedi felszereltséggel, és aztán FN megnevezéssel (FN, mint FideszNoti) idehaza ezt osztogatnák az arra rá(nem)szorulóknak, akkor az ugyan ilyen termék lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest