Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #8393 üzenetére
Szia Zoli,
Tegnap megnéztem, nem tudom módosítani a BIOSban a memóriát, én legalábbis sehol sem találtam, hol lehetne. Netezés mellett egy-egy filmet nézünk meg rajta naponta, esetenként Diablo 2-vel, ha játszunk; ehhez felesleges 1GB kihasított memória.
Van esetleg ötleted? Próbáltam most keresgélni, de sajnos kissé szegényes az angoltudásom, nem igazán találtam semmilyen hasznos információt, mivel tudnám a memóriát kezelni, változtatni.
Ha dinamikus, az ciki, akkor végképp nem értem, mi szüksége 1GB-re. Oké, Win7 fut a gépen, de annak csak nem kell ennyi...
Esetleges segítséged előre is köszönöm szépen!
Péter -
válasz
Thunderzolee #8393 üzenetére
Szia Zoli,
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Akkor eképp fogok eljárni vinyócsere terén, köszönöm! A BIOSt megnézem, nem tudom hogy működik, nemrég lettem laptoptulajdonos, integrált VGA-m meg sohasem volt, még a 486-osomban is egy 1MB-s S3 Trio ketyegett
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget, jelentkezem, ha valamit elszúrtam vagy nem tudok
Szép napot kívánok!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest