- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noodra
tag
válasz
laszlo95 #836 üzenetére
Hy!
Ezt nem biztos, hogy megtudod csinálni egy notival. Nah most a Tuning szó az én értelmezésemben teljesen mást jelent.
Véleményem szerint te alkatrészt akarsz cserélni, hogy gyorsabban műköfjön a géped.
Ehhez elég sok infot kell, hogy tudj a gépedről. Pl: Milyen a chipkészlete az alaplapnak, jelenlegi processzor órajele, milyen tipusú csatolóval van ellátva a merevlemez...
A másik nagyon fontos kérdés, hogy mennyi pénzed van rá.
Összerakni, összerakják neked szakszervízbe, de nem egy nagyon bonyolult feladat.
Üdv.
U.i.: NE KIABÁLJ -
Des1gnR
őstag
válasz
laszlo95 #836 üzenetére
A csupa nagybetű azt jelenti hogy ordibálsz
( ha beragadt a caps akkor bocs )
1. milyen laptopról van szó pontosan???
2. Az hogy 80 hardver azt nemtudom mit jelent de szerintem te egy 80 GB os Winchesterre gondoltál.
3. 1600-2000 Mhz es CPU között sok különbség lehet és többfajta is van belőle és nem mindenfélét tudsz belerakni a notiba..ha nagyon régifajta laptopod van akkor lehet bele se lehet tenni nagyobb procit!
Megoldás: Vidd el egy szervízbe és ott minden téren fel fognak világosítani és azt fogják javasolni hogy vegyél egy uj laptopot mert már nagyon olcsón lehet kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Macska topik
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest