- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
Nincs azzal baj, hogy notin akarsz játszani... praktikus kis kütyü az.
Inkább attól áll a hátamon fel a szőr, mikor gamer igényeket támasztanak egy noti felé, de az ár ne legyen több 100-150eft-nál.
Aki komoly gamer gépet akar, az vegyen asztalit vagy ha notiban szeretné ugyanazt, akkor nyúljon méllyen a zsebébe!
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Hajjaj, de mennyire van. Érdemes beleolvasni a Fusi topikba, hány ember szenved a forró géppel, az átmelegedő billentyűzettel, touchpaddal, stb.
Arra akartam rávilágítani az előző hszemben, hogy amikor a notebookot megtervezik, akkor azokkal az alkatrészekkel számolnak a hűtés megtervezésekor, amivel azt a notit a piacra dobják. Sokszor még így se tudják ezt tökéletesre megoldani, s ez előbb-utóbb a notebook meghibásodásához vezet.
Aki még azon gondolkodik, hogy a már így is nagyon kicentizett hűtőkapacitást tovább tornáztatja egy többet fogyasztó, s ezáltal jobban melegedő videókártyával, háááát... az már az istenkísértés kategóriája szerintem.
Persze lehet ezt ''ésszel'' csinálni, ahogy kollega megjegyezte, csak kérdem én, minek? Egy jobb vga kártya beszerzése is óriási összeg, ennyiből érdemesebb a régit eladva egy új gépet venni.
A hűtőpadról ebben az esetben: pont a notebook hordozhatóságán esik csorba, vagy valaki annyira mazochista, hogy kicseréli a vga-t egy erősebbre, vesz egy hűtőpadot, amit aztán kénytelen cipelni magával mindenhova? A szinte lenullázódó akksiidőről nem is beszélve... Persze, lehet venni 9 cellás új akksit, de az se két fillér, meg az erős vga mellett halottnak a csók...
De Ti tudjátok. -
marsu
veterán
Szia!
A bővítési lehetőségek eléggé korlátozottak. Én egy nx6110-et vettem januárban.
Az két 256/333-as memóriát cseréltem két 512/400-as A-Data modulra, a 40GB-os HDD-t először egy 80GB-os WD-re, később egy 120GB-os WD-re, raktam bele W-Lan kártyát is.
A videokártyát nem lehet úgy cserélgetni, mint egy asztali gépben, de az X1100-es kártyád sokkal jobb, mint az én Intel Extreme Grapics VGA kártyám ... De nem is nagyon játszom rajta. -
Macilaci457
őstag
Laptop az nem asztali Pc. Itt nem megy a cserebere. Amiért fizettél, azt kaptad, azért volt annyi az ára, amennyi. Egyes típusok használnak speciális csatlakozós VGA-kat, tehát ami nincs a lapra hegesztve. Annak az esélye viszont, hogy ilyet beszerezz, megintcsak szinte nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Próba
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest