- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
Gesta28 #8217 üzenetére
A csíkszélesség csökkenésével ( 65-ről 45-re ) együtt jár, hogy csökkentheti a proci élettartamát, amit a nagy hőingadozások is befolyásolnak. Egyszerűen elöregszik az alkatrész, az az anyag szerkezetében visszafordíthatatlan változások mennek végbe. Pl. SSD élettarta egyre inkább csökken az kisebb csíkszélesség miatt is ( persze ott vannak egyébb más okok is )
-
válasz
Gesta28 #8217 üzenetére
Ja igen, eredetileg beleírtam a hsz-ba azt is, de közben újraindítottam a gépet, és eltűnt a hsz, mire újra írtam, meg kiment a fejemből, h azt is kérdezted.
A 45nm-esek újabbak, de nem gond, megeszi a gép azokat is.
Ugyanaz a TDP osztályuk, az a 100, ill. 105-ös T-junction meg az lenne, amikor lekapcsol a processzor. 5°C-os különbség nem számít. Ha a mostani mondjuk 80-as lenne, az új meg 105-ös, akkor is csak annyit jelentene, h a hűtés többet megy magasabb fordulatszámon (többet pörög fel a venti), mivel a processzor magasabb hőmérsékleten üzemel, de a teljesítménynek ára van.És hát igen, régi játékok elmennek rajt, azokhoz megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest