Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz Thunderzolee #8114 üzenetére

az Intel a saját oldalán nem képes a foglalatokat a nevükön nevezni

Ez az, amit nem akartam elhinni.
    Annyira nem kavar fel a dolog, mert van egy erős asztali gépem meg még vagy 4db notim kvázi, mert az egész családot én látom el. :DDD Szóval venni nem fogok hozzá semmit. Marad ez benne. Lenovo R61i a gép típusa egyébként. Hozzám került egy lepukkant laphibás FuSi noti és abból átpakoltam a memót bele, emiatt lekaptam a tapipadot, aztán ha már homár kicsit kitakarítottam, mert akadt benne némi dzsuva, (kb. dobtam egy hátast) elkezdtem számolgatni, mondom ez már vagy 5 éves, hát igen, na akkor pasztázzunk is és akkor jött ad hoc, hogy "várjácsak ez milyen ez itt ez ebben a fusiban?" 1,8, hüm-hüm, baja nem lesz nézzük ad e képet vele a másik, nem ad, jó akkor nyasgem és most ahogy így utólag néztem az Intelnél kezdtem lázadni magamban, hogy ez milyen tróger egy specifikáció már... biztosra vettem, hogy socket probléma, de aztán az inteles speckó elbizonytalanított, mondom a BIOS nem ad elég magfeszt, mert a másiknak több kellhet adott esetben, vagy mi a rák... (merthát inteles speckóból más nem derült ki, ami miatt kép sincs, csak max az, hogy nem kap elég feszt ahhoz, hogy stabil legyen gyári órajelen)

Ez egyébként nem dedikált VGA-s noti, szóval a CPU által disszipált hőmennyiség pont nem érdekelt volna. Szerintem tökmindegy milyen proci, ha ilyen alacsony az órajel, mert ez az 1,5GHz ez valami horror, feldughatom a púzómba a 2 mega kest meg a magasabb FSB-t, mert egy 1,8-as P4 gyorsabb állítom, olyan szinten procilimites, hogy +2GB memót meg se érezte, reméltem, hogy a víruskereső rezidens része nem hagy elég memót és majd több memóval valami lesz, de áhh... mindegy pingelgetni jó, eddig se használtam másra. Ez ilyen öszférgép, az alja már repedt csórikámnak, de megy és megy. Majdnem olyan jó, mint a régi IBM-ek.Ha kicsit jobb bakelitből csinálták volna a burkolatot, na de persze itt már van egy "ha" és innen már szvsz, IBM-et akarok !
    Az lesz egyszer berágok és veszek valami katonai notit :DDD Volt egy ami tetszett, de 3 milla :Y

(#8116) Echoo

Azzal a gyári 575-ös cerkával gyorsabb lett volna, mint a T5250-el. Ez a proci nagyon gáz ezzel az 1,5GHz-el szerintem. Én is éppen egy ilyet szerettem volna kivágni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés