- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
SLY19xx #7613 üzenetére
Szia. Pont most akarok ugyan ilyen notebookban procit cserélni egy T7500-ra, ha tudsz várni amíg megkapom a postásbácsitól a procit akkor részletes információval tudok szolgálni. Akitől rendeltem hétfőn adta fel a procit úgy hogy holnap de legkésőbb csütörtökre megérkezik. Memóriát pont ma vettem bele 1db 2Gb-os Kingston 800Mhz-es modult ami mellett benne hagytam a Hynix 512Mb-ot és szépen működik Dualban. A T7500-as 2x2,2Ghz-es remélem nem fog melegedni, ha túlmelegszik akkor úgy is megírom.
ui.: CPU-Z-vel mutasd be hogy a te gépedbe is ugyan ezek az összetevők vannak-e, a chipset lenne a legfontosabb. Nálam így néz ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen autót vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1 humoros
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest