- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6061 üzenetére
Helló!
Sajnos (vagy szerencsére) úgy adódott a dolog, hogy 2 lépcsőben cserélem a két hardvert a gépben (proci + hdd) és a proci érkezett előbb, amit már bele is tettem a gépbe. A hibrid hdd csak jövő héten jön. Szóval a procicseréről: T5800 helyett P8700 került bele, és ha nem is egetrengetően, de gyorsult a rendszer (és ahogy vártam, kicsit hűvösebb is a gép). Az igazi sebességnövekedést a hibrid hdd-től várom, plusz a rendszer is újra lesz telepítve, ha lesz rá időm. Ha nem, akkor átklónozom a meghajtót. -
yohnsee
tag
válasz
Thunderzolee #6061 üzenetére
Oh, tényleg, a chipsetet meg sem néztem
Akkor 800-asokat veszek bele.
Külön a procicseréről nem fogok tudni beszámolni, mert egyszerre lesz benne cserélve a proci, a hdd (kap egy momentus SSD+HDD hybridet) és ha még belefér, akkor a ram is. Ezeket ha kicseréltem, akkor tudok viszont majd írni, ha érdekel az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Jelszókezelők
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged