- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
Thunderzolee #5300 üzenetére
Köszönöm!
Kicsit elbizonytalanodtam, mert külföldi fórumokon azt irogatták egyesek hogy ez rendszerstabilitási problémákat okoz (t.i.: ha más órajelű RAM-ot rakunk a gépbe).
De az intel chipset adatlapján ott van hogy 1066/1333 szóval fene tudja kinek van igaza.
Azt említett memóriát az ipon-nál néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/geil_8192mb_notebook_ddr3_1066mhz_cl7_kit_gs38gb1066c7dc/155943
Már meg is vettem azóta, remélem passzentos lesz
Bár a laptopom most épp garis szervízben van mert vmi nem stimmelt a géppel, elkezdtem diagnosztikai progikat lefuttatni rajta és (éljen....) a memorycheck vmi hardveres problémát jelzett...Legjobbakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest