Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sssirius
üzenetére
Hát a GT 520M az tényleg nem valami erős, csak a neve hangzik jól (azoknak akik nincsenek teisztában az erősorrendel).
Sajnos nem találtam róla információt, h MXM-es lenne-e (Googleztam egy darabig, átböngésztem jópár angol nyelvű topicot, de aztán meguntam a keresést), le kéne csavarozni az alját, és megnézni, cserélhető-e, de mivel még nem vetted meg, ez nyilván nem járható út.
Am mennyibe kerül, ha szabad kérdeznem?
Nem lenne célszerűbb egy játékos gépet venni, ha már ilyen sokat kiadsz egy notira?Esetleg kérdezd meg a Lenovo topicban, vagy a milyen notebookot vegyek topicban, h cserélhető-e benne a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx