- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Végül a notebook.hu-tól vettem, simán belement 1GB a 256MB-os mellé. Azt mondták, hogy a régebbi HP gépeknél azért van max 1GB megadva, mert a doksik írásakor még csak az 512-es modulok voltak elterjedve. Tehát elvileg minden HP viszi a slotonként 1GB-t.
Egyébként a notebook.hu-t csak javasolni tudom. Beszerelés és teszt nélkül nem is adnak el memóriát, korrektek és értenek hozzá. Mégegyszer köszi Rovernek a választ!
[Szerkesztve] -
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Köszi a választ!
Hol találhatok olyan boltot, ahol ezek a memóriák jó eséllyel készleten vannak? Írtam pár érdeklődő mailt, de a legtöbb helyen egyáltalán nincs notebook memória készleten...
Annak meg gondolom nem örülnek, ha megrendelem és aztán nem veszem meg, mert nem jó bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest