- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Végül a notebook.hu-tól vettem, simán belement 1GB a 256MB-os mellé. Azt mondták, hogy a régebbi HP gépeknél azért van max 1GB megadva, mert a doksik írásakor még csak az 512-es modulok voltak elterjedve. Tehát elvileg minden HP viszi a slotonként 1GB-t.
Egyébként a notebook.hu-t csak javasolni tudom. Beszerelés és teszt nélkül nem is adnak el memóriát, korrektek és értenek hozzá. Mégegyszer köszi Rovernek a választ!
[Szerkesztve] -
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Köszi a választ!
Hol találhatok olyan boltot, ahol ezek a memóriák jó eséllyel készleten vannak? Írtam pár érdeklődő mailt, de a legtöbb helyen egyáltalán nincs notebook memória készleten...
Annak meg gondolom nem örülnek, ha megrendelem és aztán nem veszem meg, mert nem jó bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest