- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
NEMO1968 #4295 üzenetére
Pentium M 710-et én nem vennék akkor már M750-et 5000-ért ha nincs erősebb, pláne ha most magasabb órajelű a procid (ha jól sejtem 1500-as Celeron M).
Szvsz nincs akkora teljesítménykülönbség a chache méret miatt, hogy egy alacsonyabb órajelű Pentium M beérjen egy Celeron M-et. Egyetlen clock to clock értelme van az energiagazdálkodás. Pentium M 745-tel vígan el kell szaladnia azonos TDP osztály mint az 1.5-ös Cerka csak tud Speedsteppet.
M 760 már nincs benne 49.5-55 °C volt fél óra általános használat alatt (javarészt böngészés), de a próba előtt a hűtőt és procit nem tisztítottam és nem pasztáztam újra.
Most a 760-as az Asusban van ugyanígy "csak beletettem" állapotban majd nézek hőfokokat így. Remélhetőleg a héten veszek MX3-at vagy 4-et, meglátjuk mennyit jelent. Aztán az alapján következtethetünk az Acerre, de ha a service manual Pentium M 770-ig jelölte a beletehető procikat az FRU listában illene elegendőnek lennie rendes friss jó minőségű pasztával.A TM 2410 idővel gyönyörű egyben lefejthető portakarót gyűjt hűtőbordája elé. Nem árt majd ránézni a körmére, de ha cserélteted gondolom kitisztítják legalább a bordát.
iknight: Esetleg, ha egyébként jó állapotú a notebook megkérdezhetsz egy-két notebookszervizzel foglalkozó fórumtársat, hogy vállalja-e s ha igen mennyiért. Megnézheted használtan mennyit ér jó állapotban a notid, csak hogy legyen mihez viszonyítani a javítás költségét (ha lehetséges).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest