- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
NEMO1968 #4295 üzenetére
Pentium M 710-et én nem vennék akkor már M750-et 5000-ért ha nincs erősebb, pláne ha most magasabb órajelű a procid (ha jól sejtem 1500-as Celeron M).
Szvsz nincs akkora teljesítménykülönbség a chache méret miatt, hogy egy alacsonyabb órajelű Pentium M beérjen egy Celeron M-et. Egyetlen clock to clock értelme van az energiagazdálkodás. Pentium M 745-tel vígan el kell szaladnia azonos TDP osztály mint az 1.5-ös Cerka csak tud Speedsteppet.
M 760 már nincs benne 49.5-55 °C volt fél óra általános használat alatt (javarészt böngészés), de a próba előtt a hűtőt és procit nem tisztítottam és nem pasztáztam újra.
Most a 760-as az Asusban van ugyanígy "csak beletettem" állapotban majd nézek hőfokokat így. Remélhetőleg a héten veszek MX3-at vagy 4-et, meglátjuk mennyit jelent. Aztán az alapján következtethetünk az Acerre, de ha a service manual Pentium M 770-ig jelölte a beletehető procikat az FRU listában illene elegendőnek lennie rendes friss jó minőségű pasztával.A TM 2410 idővel gyönyörű egyben lefejthető portakarót gyűjt hűtőbordája elé. Nem árt majd ránézni a körmére, de ha cserélteted gondolom kitisztítják legalább a bordát.
iknight: Esetleg, ha egyébként jó állapotú a notebook megkérdezhetsz egy-két notebookszervizzel foglalkozó fórumtársat, hogy vállalja-e s ha igen mennyiért. Megnézheted használtan mennyit ér jó állapotban a notid, csak hogy legyen mihez viszonyítani a javítás költségét (ha lehetséges).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged