Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
mikkokawa
üzenetére
Pontosabban nem az alaplap, hanem a 915-ös chipset tud csak 2GB-ot.
A dual channel miatt szerintem felesleges 2*1GB-ot venni, sokkal inkább a +512MB-ért.
Azért az sem mindegy, hogy 1,5GB vagy 2GB.
Ez most nekem is eszembe jutott, lehet anyám laptopjába se csak +1GB-ot kéne a mostani 512MB mellé, hanem az 512-eset eladni, és 2*1GB-ot (persze ez az egész csak akkor, ha nem megy vele a 2GB-os).Ram-ból - mivel úgyis 533Mhz-en fog menni - azt vegyed, amelyiket a legolcsóbban megkapod, és nem 400MHz-es.
-
stratova
veterán
válasz
mikkokawa
üzenetére
A 800 MHz-eseket én sem ebben használom jelenleg. Csak azért írtam, hogyha egy árban van a 667-essel, akkor azt is kezeli nem kell direkt alacsonyabb órajelűt vadászni (én egy árban vettem anno, mint amennyibe akkor a 667-es került).
Ha megjön a TL-60-as procim, ami elvileg képes már 800 MHz-es ramokat eredeti órajelükön hajtani, akkor az MSI-be kerülnek. Ahol remélhetőleg valamelyest profitál az opcionálisan osztott memóriát is igénybe vevő Geforce Go 7400 és maga a teljes rendszer a gyorsabb ramokból (bar ez nem egy csúcs VGA).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx