- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88 #15566 üzenetére
Erre senki sem fog biztos válasz adni.
Bele kellene próbálni.Beszéld meg az eladóval, h odaviszed a laptopot, beleteszitek, ha megy benne, kifizeted, hanem, akkor nem veszed meg.
De én 2×4gigát vennék már inkább hozzá, ha már egyszer kezeli a DDR3-at, és bővíteni szeretnéd. 8giga rammal jobb használni még idleben is mint 4gigával.
És a processzort is átcserélném a GM45-ös chipset által kezelt legnagyobb procik egyikére. Ezek mennek bele: https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
A lista vége felé a P-betűvel kezdődőket javaslom, P8600 például, ezeknek a hőtermelése/fogyasztása is alacsonyabb, mint a jelenleg benne levő.
Ebayen, Hardveraprón ~2ezer Ft körül szokott lenni.Ha még SSD-t is raksz alá, meg egész gyors kis gép is lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest