- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
szerintem se lehet házilag cserélni garvesztés nélkül, az emlitett zárások miatt, de szervizesek normálisabbja cseréli kérésre...ráfizetéssel...de cseréli.
renew progról nekem olyan véleményem van, hogy egy irodának, ahova rendszeresen járok hálozatot épitgetni, gépeket összerakni, már 5 renew gépet használnak, a legrégebbi 1 éves múlt. Az említett árrés, a környezetvédelmi büszkélkedés megér ennyit...a legtöbb külsőre is kifogástalan, ha vállalnak rá 2 év garit (nemtom milyen kategoria az amire igen, talán platina?), vagy 1+1évet, akkor nagyon, amugy ''csak'' megéri...kár hogy más gyártó nem csinál ilyent... -
mgeris
tag
Háát, meglepne, mivel ahhoz a garimatricát le kell szedni...Én most vettem renew gépet. Pont túlléptem a 3 napot, ezért nem cserélték egyből az egészet, mert pixelhibás volt a képernyő. De ha előbb észreveszem, azt mondták, egyből cserélték volna...
Elmentem a szervízbe, azt mondták, h megrendelik az alkatrészt, és hívnak, hogy mikor van kedvem bevinni kicseréltetni...So korrektek, nem lesz semmi baj. Csak én figyelmetlen voltam, ennyi. Viszont 285K helyett 192K-ért kaptuk meg...Megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest