- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás008
tag
Sziasztok. A kedves szakértökhöz lenne kérdésem, gép fejlesztéssel kapcsolatban:
Van egy Asus X53Ke-Ap125 -ös régebbi laptopom, ebben szeretnék memóriát bővíteni. Azt tudom biztosan, hogy ddr2-es modulok mennek bele. Na mármost, a gondom az, hogy nem tudom, pontosan maximum mekkora mennyiségű memóriát képes kezelni. Jelenleg 2Gb-nyi van benne, 2x1Gb két slotban.
Szeretném a maximumra növelni a memória mennyiséget, csak a gondom az, mint ahogy feljebb írtam: Nem tudom mennyi a maximum memória mennyiség amit képes kezelni. 4Gb-ot valószínűleg simán kezel, de arra volnék kíváncsi, hogy vajon képes-e 8Gb-nyi memória kezelésére? Mit gondoltok?
Van egy képem Hwinfo32 nevű programból aminek a jelentésével nem vagyok tisztában, a memória információra vonatkozóan: [link]
Ez azt jelentené, hogy képes 8Gb memória kezelésére a laptop, vagy nem? Mit gondoltok képes lenne 2x4Gb ddr2-es ram modult dual chanelben kezelni?
Szakértők kérlek segítsetek. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest