- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hello!
VAn egy Samsung r540 laposom. Az elmúlt időben a ventije egyre halkabb lett, majd szinte teljesen megállt. Most amikor bekapcsolom nagyon lassan elindul, de alig van benne erő. Szinte alig-alig forog, ha hozzáérek meg is áll és nem is indul el. Vettem hozzá ventit, de nem az a baja (sejtettem előre, de hátha...), az új venti sem forog a csatlakozón, csak elindul nagy lagyamatagon.
Nyílván a kimenettel lesz a gond, rosszul vezérli valamiért a laptop a venti fordulat számát.
A kérdésem az lenne, hogy mit lehetne vele tenni? Csak alaplap csere a megoldás, esetleg egy BIOS frissítés is segíthet (ez eddig nem is jutott eszmbe..)Valakinek valami ötelete?
(most a venti tápját rákötöttem egy USB csatlakzó tápjára, szóval full sebességgel megy. Hűt, de nagyon idegesítő az "örjöngve"pörgő ventikátor... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest