Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joedemiro
üzenetére
Jajj, dehogynem éri meg kicserélni.
A Celeron az a lehető leggyengébb processzorok egyike, amit beletehetett a HP.
Te meg elég komoly programokat futtatsz, nemcsoda, h akadoznak.Itt tudsz hozzá másikat keresni:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzor/mobil/listaz.php
Esetleg itt:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozek_alkatresz/listaz.phpKerestem párat amik elfogadható árban vannak:
P8400 4000Ft
P7450 3200Ft
P7350 5000Ft
P8400 5000Ft6GB ram van a gépben, az elég, azt nem kell bővíteni. A merevlemez meg ha 7200-es, akkor az is jó, az se fogja vissza a rendszert.
Esetleg ha pesti vagy, akkor beszéld le az eladóval, h belepróbálhasd a gépedbe mielőtt kifizeted. Ha netán mégse kezelné, nem kell feleslegesen megvenned.Igen, észrevettem, h nem jó helyre ment a válasz, de kiigazodtam rajt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx